Núria Parlon

Són ja deu anys de difusió i promoció de la música a la ciutat. L’Auditori de Can Roig i Torres assoleix una maduresa a l’alçada de l’excel•lent nivell de formació musical de diverses generacions de colomencs i colomenques, que han fet de la música un hàbit de consum i, fins i tot pels i les joves, una professió de futur.

Per a aquest cicle, i fent especial èmfasi en la varietat musical programada, us presentem al guitarrista Pau Figueras; el jazz fusió d’Ángel Pereira i Narcís Vidal; el concert de l’Associació Catalana de Compositors i la Història d’un soldat, a càrrec de Murtra Ensemble. Camerata Gramenet, la Banda de Música de Santa Coloma, la cantant Queralt Lahoz, al capdavant del grup Mimbre Manouche, i el cantautor Raul Rojas, que presentarà el seu darrer treball, esdevindran una mostra del talent colomenc.

L’Stage d’Interpretació Musical arribarà a la seva tercera edició com a vehicle immillorable per a l’ampliacio de coneixements, amb professors de prestigi provinents d’altres centres. Els tradicionals concerts de l’Escola i les Matinés Musicals completen el programa que teniu a les vostres mans.

En aquest aniversari, no vull obviar el paper decisiu de l’Escola Municipal de Música. La seva tasca ha donat fruits nombrosos i innegables èxits.
Espero que aquesta àmplia i eclèctica proposta sigui del gust de tothom. Per molts anys que continuem ampliant el públic dels concerts del nostre estimat Auditori.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet