Xarxa de Valors

"No alimentis el monstre dels rumors"

imatge
Clica el banner i accedeix al formulari

Des del Servei de Convivència es desenvolupa el Pla d’ Acció Antirumors, generant eines i arguments per combatre els falsos rumors que dificulten la convivència a Santa Coloma de Gramenet.
La Xarxa vol esdevenir un espai a on qualsevol veí o veïna pugui treballar per la convivència, i hi trobi els mitjans i els recolzaments necessaris.

Si tens un rumor, notícia o informació sense contrastar i vols eines per verificar o desmuntar-ho, contacte amb nosaltres!
Omple el nostre formulari antirumors i envia-ho a la nostra Bústia Antirumors i et contestarem el més aviat possible.

 

 
 
 

Benvinguts i benvingudes al portal web de la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius del Pla per la Convivència de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La finalitat de la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius és afavorir el mutu coneixement i la col•laboració entre ciutadans i ciutadanes perquè esdevinguin agents per la convivència. 

La Xarxa Valors és un dels programes desenvolupats pel Servei de Convivència

El Servei de Convivència treballa per a tots i totes els ciutadans de Santa Coloma, vetllant per garantir la igualtat de drets i deures, i intervenint a tota la ciutat, des d’una estratègia de proximitat, per tal de minvar les situacions que puguin esdevenir distorsionadores de la convivència.

Aquest no és un portal tancat, sinó obert a tots els suggeriments i aportacions de millora que vulgueu fer-nos arribar. Aprofiteu, doncs, les possibilitats que ofereix el portal i col•laboreu en el seu dinamisme.

Esperem que clicareu moltes vegades,
Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius.

 

Som de la Xarxa

logo de Facebook
 
 

Contacte

CRJ Mas Fonollar
C. Sant Jeroni, 3
Begonya Ferrer: 618 709 844 - Verònica Navarro: 685 914 568 


E-mail:
xarxavalors@gramenet.cat
xarxaconvivenciasta@hotmail.com