1a Gala de l'Esport

Jonathan Tineo, Grace Lloret i Cooperativa La Colmena, s'enduen els tres principals premis en el lliurament anual al Teatre Sagarra de reconeixements a les i els esportistes locals.

Aquest dijous 28 s'ha celebrat al Teatre Sagarra de Santa Coloma, la 1a Gala de l'Esport Colomenc en el decurs de la qual s'han lliurat més d'una seixantena de premis a esportistes i entitats de la ciutat per tal de reconèixer la seva tasca en el darrer any. Enguany, com a principal novetat, s'han entregat per primer cop els premis al millor i la millor esportista, i al millor club/entitat esportiva de Santa Coloma. La patinadora Grace Lloret Davis (CP Gramenet) Campiona d’Espanya júnior lliures i quarta al Mundial de Colòmbia, Jonathan Tineo (Dojo Satori) Campió d’Europa -90 Kg de karate kyokushikai i La Cooperativa La Colmena en en el seu centenari s'han endut aquests premis "grossos".

Josep Martínez, de Veterans Guitart; la ADE Fuster, pel 40è aniversari de l’entitat; i la Cooperativa La Colmena, pel seu 100è aniversari van obtenir les mencions especials. Diaquino González, de la Unió Colomenca d’Atletisme Francesc Massip, pioner del ciclisme colomenc, van rebre sengles homenatges pòstums. Juan Rodríguez, expresident i directiu del Club Pelotari Santa Coloma; Constante Caballero, expresident i directiu del Club Esportiu Arrabal Calaf de Gramenet; i Teresa Castellví, primera atleta federada de l’atletisme de Santa Coloma de Gramenet, van ser guardonats per la seva trajectòria esportiva.

Finalment, també es va reconèixer la gran collita d'èxits de l'esport de Santa Coloma el 2015, amb el lliurament de premis als campions de Catalunya, d'Espanya i internacionals del nostre esport.

L'alcaldessa Núria Parlon va lliurar els premis, acompanyada del Tinent d'alcaldessa Diego Arroyo, el regidor d'Esports Dani Salgado i el representant territorial de l'esport a Barcelona, Santi Siquier. Núria Parlon va avançar que en pròximes dates dates es farà una nova festa de l'esport, en aquest cas dedicada a l'esport de base "en un entorn d'oci més adequat pel gaudiment dels nens i nenes de Santa Coloma".

 

 
 

VÍDEO - 1a Gala de l'Esport Colomenc


Consulteu la relació de tots els guardonat (Cliqueu a la imatge)