Horaris i preus

Convocatòria de sol·licitud d'horaris d'instal·lacions esportives per la temporada 2017/18

Foto camp de futbol

*Per consultar tota la documentació (fins i tot el full de sol·licitud) que us cal cliqueu aquí.

Les entitats esportives i AMPA'S de la ciutat ja tenen a la seva disposició l’oferta d’horaris de temporada als equipaments esportius pel que fa a entrenaments, competicions i activitats regulars de temporada.

El Departament d’Esports de l'Ajuntament està preparant ja la propera temporada, 2017-2018, i amb tal motiu volem comunicar a les entitats esportives i AMPA'S de la ciutat que s’ha elaborat un document que recull l’oferta d’horaris de temporada a les instal·lacions esportives de Santa Coloma de Gramenet pel que fa a entrenaments, competicions i activitats de temporada.

La documentació està a disposició dels interessats i interessades en aquest web municipal Aquesta s’haurà de tornar degudament complimentada, abans del dia 2 de juny a l'OIAC (plaça de la Vila, 1)

Alhora, s’haurà de tenir en compte que aquest termini no és prorrogable, és a dir, si fos el cas, l'entitat quedaria fora de la previsió d’horaris per a la temporada vinent.

Els horaris regulars de la temporada 2017-2018, començaran a ser efectius el dia 28 d’agost. Una vegada presentada la còpia de la inscripció i els calendaris oficials de competició dels seus equips, li seran comunicats els horaris definitius per a la propera temporada.

Per a qualsevol dubte, haureu de posar-vos en contacte amb el Departament d'Esports (Plaça Manent, s/n) 93 462 40 86.