Escales Virtuals

Me gustaría recibir información sobre la forma correcta de redactar una convocatoria extraordinaria de propietarios de mi comunidad.

Todo lo que debe saber el presidente de una comunidad de propietarios

libro

Alguna vez nos ha tocado, o nos tocará en un futuro, la presidencia de nuestra comunidad de vecinos y vecinas, y no es tarea fácil. Para ayudarnos, la Biblioteca Singuerlín Salvador-Cabré nos recomienda esta lectura:

Todo lo que debe saber el presidente de una comunidad de propietarios

Los objetivos de este libro son dar a conocer las principales tareas del cargo de presidente o presidenta; conocer y comprender el marco de derechos y deberes en una comunidad y las últimas modificaciones de la ley. 

Autor:  Equipo Jurídico DVE

Publicació:  Barcelona : De Vecchi, cop. 2005

Descripció física: 191 p. ; 17 cm

Col•lecció:  Dvelsillo

ISBN / ISSN8431532157

On el puc trobar a la biblioteca?

Signatura: 347.2 Tod

13:56

Què és la mediació de consum?

La mediació és una forma alternativa de resolució dels conflictes d'interès que sorgeixen entre els consumidors i els ususaris i els prestadors de serveis o comerciants, que consisteix en que siguin els propis interessats, amb l'ajuda d'un mediador professional de l'administració, els que es posin d'acord per arranjar la seva controvèrsia.

La mediació fomenta les relacions entre les parts i dóna lloc a acords creatius.


Per tant, la mediació de consum és també un procediment ràpid, senzill, però amb garanties per ambdues parts, i gratuït per posar fi, o intentar-ho, als conflictes que apareixen en la compra o prestació d'un serve. Continuar llegint

Més informació OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor)

Me ha tocado ser presidente/a de mi escalera, ¿y ahora qué?

llibre recomanat
50 cosas que debes saber sobre tu comunidad de vecinos

Comença l'any i la majoria de les escales remouen els càrrecs de la comunitat. T'ha tocat la presidència? o ets el nou secretari o secretària?

La Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré ens convida a la lectura d'un llibre que ens pot ajudar a millorar la gestió i organització de les nostres escales, i per tant a millorar la convivència veïnal.

 

Títol: 50 cosas que debes saber sobre tu comunidad de vecinos

AutorGonzález Tausz, Rafael

Publicació Barcelona : Cúpula, 2012

Descripció física:  204 p. ; 23 cm

ISBN / ISSN9788448000462

Catàleg

On el puc trobar a la biblioteca?

Signatura: 347.2 Gon

10:18

Junta de propietaris i reunió anual

Cal tenir en compte, com a presidents i presidentes de les Juntes de propietaris i propietàries de les nostres escales, que la Llei de la propietat horitzontal, en el seu Article 1621, diu que la Junta s’ha de reunir com a mínim una vegada l’any.

Si encara no s'ha convocat la reunió ordinària corresponent a 2014, aquest podria ser un bon moment. Aprofitem que s’acaba l’any per tancar pressupostos, passar comptes de les despeses de l’any i fer previsió de despeses de l’any que ve i revisar i actualitzar els acords.

Podem aprofitar la reunió, també, per a fer bon veïnatge i afavorir la convivència. Aquests dies de festes, recordem, són per a gaudir amb la família i els amics, però, també és possible que s’incrementi el nivell de soroll, que es produeixi un major trànsit de persones, etc ... seria una bona pràctica de civisme comentar amb la resta de veïns si farem festa i quan i tenir en compte les situacions i sensibilitats de tots i totes . La reunió, recordem, és també un espai d’intercanvi i de comunicació entre veïns i veïnes.

Bones fests a tots i totes!

 

 
 

ArxiuAccés usuaris

Vols crear una nova entrada al blog?

Crear entrada