Calidoscopi

Què és el projecte Calidoscopi?

foto de grup d'estudiants que participen al projecte

El Projecte Calidoscopi és un projecte impulsat per l´Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l´entitat CEPS Projectes Socials. La seva finalitat es oferir a un grup d´alumnes de 4t ESO una proposta de treball de caràcter pràctic i aplicat, adaptada als seus interessos i motivacions, que els orienti en la continuïtat del seus estudis i en la seva tria professional.

Aquest projecte es troba integrat al Programa de Diversificació Curricular de cada centre, dins de l´apartat d´àmbit pràctic, i serà avaluat pels responsables del projecte i el professorat.

Què podran aprendre els participants?

El projecte es desenvoluparà en dues parts:

  • Part teòrica: es realitzaran activitats d´autoconeixement, empatia, autoestima, resolució de conflictes, etc. Seran impartits al Centre de Recursos Juvenil Mas Fonollar un cop per setmana a cada grup durant el curs escolar 2017-2018.
  • Part pràctica: es visitaran centres i entitats de Santa Coloma de Gramenet per promoure el coneixement d´entorns laborals reals. Es finalitzarà amb una estada d´aprenentatge de llarga durada per aprofundir en els coneixements del sector triat.
 
 
logo calidoscopi
imatge decorativa
Descarrega pdf

Lloc de realització

CRJ Mas Fonollar

c/ Sant Jeroni 1-3

Santa Coloma de Gramenet

  • foto de la façana del Mas Fonollar
  • logo de CEPS