Curs de Filosofia per la Pau

Cliqueu a la imatge per accedir al programa d'activitats en format PDF

Programa
 
 

Teniu a les vostres mans el programa de la sisena edició del Curs de filosofia per la pau que organitza la Lliga dels Drets dels Pobles amb el suport de l'Ajuntament. En aquesta edició reflexionarem entorn les revolucions i els canvis socials. Què ha quedat en les nostres societats de revolucions tan universals com la Francesa o la Russa? Tenen elements en comú aquestes grans revolucions històriques? Són "les primaveres àrabs" autèntiques revolucions? Quins canvis socials estan produint les revolucions d'avui?

Ponents de reconegut prestigi compartiran amb nosaltres el seu coneixement i la seva experiència entorn a les revolucions socials, els seus origen i quin canvis han provocat a nivell social.

Santa Coloma de Gramenet és i ha estat sempre una ciutat lluitadora i compromesa, on s'han aconseguit canvis gràcies a les petites revolucions col.lectives que des de les entitats, les associacions i la societat civil  en general s'han dut a terme. Un exemple clar podria ser la lluita de Can Zam, o la lluita contra la MAT.

Com a alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet faig una crida a la participació en un curs de filosofia per la pau necessari enguany per propiciar el debat així com una cultura política sòlida i ben fonamentada que ajudi a construir un món millor en l'àmbit local i a escala global.


Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet