Vull donar roba

 

Projecte de recollida de roba solidària a domicili

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Tallers de Catalunya van signar un conveni el juliol de 2012 per posar en marxa un servei de recollida de roba nova o usada a domicili. Un cop recollida, aquesta roba es netejada, desinfectada i classificada per personal de Fundació Tallers (persones amb diversitat funcional) i es retorna a les entitats socials de Santa Coloma perquè la distribueixin entre les persones amb dificultats econòmiques i socials. També es distribueix de manera individualitzada a les famílies en seguiment dels Serveis Socials municipals que ho sol·licitin. 

 

 

Com funciona

Com funciona?

Hi ha dues opcions:

  1. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin donar roba de segona ma o nova pot trucar el telèfon d'atenció a les famílies (93 462 40 77) per avisar. Mínim s'haurà de tenir dues bosses de roba. El servei funcionarà  de dilluns a dijous de 9 a 14 hores.

  2. Qui vulgui podrà adreçar-se a un dels punts de recollida que oferiran les entitats col·laboradores.

 

La gestó de la roba

 

 

  • La roba recollida als domicilis es farà arribar a la Fundació Tallers, on els treballadors i treballadores (persones amb diversitat funcional) faran la tria segons la talla, el material o la tipologia. Posteriorment es rentarà, es planxarà i es clasificarà segons el seu destí.

  • El lliurament de la roba es farà a les entitats del Tercer Sector tots el divendres. A la vegada s'aprofitarà per recollir la roba usada que les entitats hagin pogut rebre a partir de les donaciones de la ciutadania.
 
 
 
 
 

16/07/13

Video "Jo reciclo roba, i tu?"

Flash is required!

Informació d'interés

Telèfon d'Atenció a les Famílies

93 462 40 77

Fundació Tallers de Catalunya

C/ Almogàvers, 18
08924 Sta. Coloma de Gramenet
Tel. 902 02 69 19
http://fundaciotallers.org/


Grup Maria Auxiliadora

Carrer dels Safaretjos, 8
Tel. 93 386 48 47
gmauxiliadora@tinet.org
http://usuaris.tinet.org/davalos/voluntaris.html