Com rebre roba

 

Projecte de recollida de roba solidària a domicili

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Tallers de Catalunya van signar un conveni el juliol de 2012 per posar en marxa un servei de recollida de roba nova o usada a domicili. Un cop recollida, aquesta roba es netejada, desinfectada i classificada per personal de Fundació Tallers (persones amb diversitat funcional) i es retorna a les entitats socials de Santa Coloma perquè la distribueixin entre les persones amb dificultats econòmiques i socials. També es distribueix de manera individualitzada a les famílies en seguiment dels Serveis Socials municipals que ho sol·licitin. 

 

 

Com ser beneficiari/ària de la roba

Furgoneta "Jo reciclo roba, i tu"

Què és?

Es tracta del servei que ofereix a les famílies en risc d'exclusió social de Santa Coloma de Gramenet roba de primera necessitat, recollida a partir de les aportacions dels i les ciutadans/nes de Santa Coloma mitjançant el programa "Jo reciclo roba, i tu".

Qui ho pot demanar?

Les persones que resideixin a Santa Coloma de Gramenet 

Com es pot fer?

Són els Serveis Socials Municipals qui demanaran la roba a Fundació Tallers, prèvia entrevista amb les famílies que ho sol·licitin. Aquelles persones interesades hauràn de trucar al Telèfon d'Atenció a les Famílies i demanar hora amb el referent dels Serveis Socials que els hi correspongui en funció del seu domicili.

Més informació

Telèfon d’Atenció a les Famílies i/o Fundació Tallers de Catalunya

 
 
 
 
 

16/07/13

Video "Jo reciclo roba, i tu?"

Flash is required!

Informació d'interés

Telèfon d'Atenció a les Famílies

93 462 40 77

Fundació Tallers de Catalunya

C/ Almogàvers, 18
08924 Sta. Coloma de Gramenet
Tel. 902 02 69 19
http://fundaciotallers.org/