Més info

07abr2017 11:26 Antiguitat: 351 days

Primeres insercions de la Llançadora d'Ocupació

Categoria: Treball, Economia, RSS Info, Destacat

El regidor de Comerç, Promoció de la ciutat i Turisme, Pedro Cano, ha visitat l'equip de la Llançadora d'Ocupació de Santa Coloma, acompanyat del director de Fundació Telefònica Catalunya, Joan Cruz, i la responsable de Comunicació del Programa Llançadores en Fundació Santa María la Real, Soraya de les Sías.

El programa Llançadora d'Ocupació de Santa Coloma va començar a funcionar al desembre passat per ajudar a una vintena de persones aturades (homes i dones de diferents edats, perfils formatius i trajectòries laborals)  a preparar-se per a la cerca de feina, en consonància al mercat actual.

Ja han passat més de tres mesos, i des de l’Ajuntament de la ciutat amb els representants de les diferents entitats promotores s’ha volgut conèixer l’evolució d’aquesta iniciativa i també als seus participants.
 
Primeres insercions
Fruit del treball individual i col•lectiu d'aquests mesos, de l'entrenament intensiu en competències, hi ha 7 participants que han trobat feina per compte aliè  en diferents sectors: serveis, social i químic-farmacèutic “cal destacar que la majoria d'aquestes insercions són de persones més grans de 40 anys, que han tornat a treballar després d'estar més de dos anys a l’atur. Per això, és una doble alegria i satisfacció”, ha assenyalat la tècnica que gestiona la Llançadora, Alicia Mullor, qui a més ha afegit que hi ha un altre integrant que ha optat per reprendre la formació reglada, per cursar un Certificat de Professionalitat de Gestió Comercial de Vendes, que posteriorment el portarà a realitzar pràctiques professionals remunerades.

Després d'aquestes insercions, l'equip queda format en l'actualitat per 10 persones: 5 homes i 5 dones, que seguiran treballant en equip fins a acabar el programa, a finals de maig, per assolir el seu objectiu.