Més info

16abr2018 11:35 Antiguitat: 9 days

Un sistema de radar controla diferents escales mecàniques de la ciutat

Categoria: Mobilitat, Urbanisme, DISTRICTES, Destacat

S'ha posat en marxa el sistema de radar que controla amb un horari establert el funcionament de 7 escales mecàniques de Santa Coloma. La instal·lació d'aquest sistema optimitzarà el consum elèctric.

Fins ara, totes aquestes escales mecàniques funcionaven de forma continua. Ara el sistema de radar permetrà que es posin en marxa i posteriorment s'aturin al llarg d'una franja horària definida detectant a la persona que s'apropi per fer-les servir. Transcorreguts uns minuts en que no es detecta a cap persona a l’escala, aquesta s’atura.

Aquest sistema s’ha implementat al grup d’escales de Lluis Nicolau a la carretera Font de l’Alzina (3), de carretera Font de l’alzina a Sants (2) i de Sants a plaça Huelma (2) on funcionarà amb el següent horari:
 
  • De 6.00 a 8.30 (sistema radar)
  • De 8.30 a 21.30 (en continu, com fins ara)
  • De 21.30 a 00.00 (sistema radar)
D’aquesta forma s’amplia l’horari de servei adequant-lo al de la línia 9 del metro (Can Zam) i optimitzant el consum elèctric.
 
D'altra banda des de fa unes setmanes, per facilitar l’accés a les línies de bus de carretera de Font de l’alzina, també s'ha instal·lat aquest sistema a les escales dels Jardins 11 de novembre. L’horari de funcionament d’aquestes dues escales és el següent:
 
  • De 6.00 a 8.30 (sistema radar)
  • De 8.30 a 21.30 (en continu, com fins ara)
  • De 21.30 a 23.00 (sistema radar