Més info

20gen2017 10:00 Antiguitat: 1 year

Sopar italià al Programa “Ciutat Universitària”

Categoria: Ciutat Universitària, Promo, Destacat

Tornen aquest dijous 26 les mostres nutricionals i gastronòmiques de ”Cuines del Món” dins del Programa Ciutat Universitària, amb la col·laboració del Campus de l'Alimentació de Santa Coloma.

Després de la primera cita on vam conèixer de més a prop la cultura y la gastronomia japonesa, aquest any començarem amb  Italià com a país protagonista.

Vine a gaudir d’una vetllada italiana, on tastarem plats típics i aprendrem molt sobre aquest país.  Simone Callisto, portaveu de la “Casa degli Italiani di Barcellona”, realitzarà una mini-ponència on coneixerem Itàlia i la seva cultura. Després d’una breu explicació entre plat i plat sobre els valors nutricionals de la cuina italiana, gaudirem de l’activitat “Ricordi del piatto”, un petit recorregut audiovisual per la Itàlia  gastronòmica a través de la seva música de la mà d’en  Rafael Carmona, productor musical colomenc i guanyador de tres discos d’or i dos de platí.  I finalment, participant al nostre test “Què saps tu de la pasta?”, tindreu l’oportunitat de guanyar un lot de productes i pasta italiana.

Esteu convidats i convidades a inscriure-us en aquesta  mostra nutricional i gastronòmica que realitzarem al restaurant italià “La Pulcinella” situat al Carrer Dr. Ferran, 2, el proper dijous 26 de gener a les 20h. Preu del tiquet-sopar: 7,50 euros. Imprescindible reserves al telèfon 93 4624057 o per correu electrònic a ciutatuniversitària@gramenet.cat.