Més info

14jul2017 10:39 Antiguitat: 284 days

La 1a edició del festival Tomorrowland es farà a Santa Coloma

Categoria: Cultura, Promo

El parc de Can Zam acollirà, el 29 de juliol, aquest macro esdeveniment de música electrònica amb la presència de DJ's internacionals.

Aquest dilluns 12, s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de 1a. edició a Espanya de UNITE with Tomorrowland, el macrofestival internacional de música electrònica que enguany tindrà lloc el dia 29 de juliol al Parc Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, entre altres ciutats que seran seus simultànies d’aquest macro esdeveniment.

La roda de premsa s'ha celebrat al nou restaurant Lluerna, del xef Víctor Quintillà i ha comptat amb la presència l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; la tinent d’alcaldessa i responsable de Cultura, Petra Jiménez; la directora general de Blanco y Negro, Verónica Casas; i el DJ colomenc que ha participat al Tomorrowland Bèlgica, Albert Neve.

El festival Tomorrowland és l'esdeveniment de música electrònica més gran del món, que compta amb la presència dels millors DJs internacionals, espectacles de llum i pirotècnia, en un ambient que promou l'amistat i els valors positius. Se celebra anualment a la localitat belga de Boom, durant un cap de setmana d'estiu (divendres, dissabte i  diumenge). L'edició 2016 va tenir una assistència d'un total de 300.000 persones, segons dades de l’organització.

L’alcaldessa Núria Parlon ha destacat que “acollir el festival a Santa Coloma és sinònim indiscutible de la projecció del nom de la ciutat en positiu, sobretot en clau metropolitana i internacional”, i ha afegit que “alhora cal destacar que un festival com aquest genera oportunitats d'ocupació i alhora vincula cultura i economia de proximitat en clau positiva".

Vuit seus simultànies del Tomorrow Land
Des de fa uns anys, el festival celebra esdeveniments simultanis al voltant del món, anomenats "Unite", que combinen la presència de DJs en directe amb la connexió via satèl•lit mitjançant pantalles gegants amb l'escenari central de Bèlgica.

Aquest any, al Parc de Can Zam serà escenari d'un d'aquests "Unite", el primer de la història en el sud d'Europa, organitzat per la discogràfica especialitzada Blanc i Negre Music. També se celebren "Unite" a Alemanya, Israel, Dubai, Taiwan, Corea del Sud, Malta i Líban.

La connexió de festival de Can Zam amb Bèlgica tindrà lloc entre les 21.00 i les 00:00, i estarà culminada per un gran castell de focs artificials. S'espera comptar amb una assistència de 30.000 persones, segons estima l’organització.

El cartell del Tomorrow Land 2017 inclou grans noms de l'escena, com Steve Aoki, Afrojack, Yves V o Double Pleasure, i és un molt especial motiu d'orgull que sigui present Albert Neve, DJ colomenc - del barri de Santa Rosa - conegut a nivell internacional, que ha actuat en les més prestigioses sales i esdeveniments massius, entre ells el Tomorrowland original de Bèlgica.

L'Ajuntament de Santa Coloma i Blanc i Negre Music han signat un conveni que permetrà l'entrada gratuïta de 1.000 colomencs i colomenques majors d'edat, mitjançant una campanya solidària de la qual es donarà més informació properament.

Alhora cal destacar que la gastronomia també estarà present en aquest festival, amb interessants propostes de cuiners de reconegut prestigi com és el xef colomenc Víctor Quintillà, sorpreses que com el cap de cartell d’enguany de Tomorrow Land seran desvetllades en les properes setmanes.

Tota la informació sobre la programació d'aquest esdeveniment i la venda d'entrada la trobareu al seu web oficial, www.tomorrowland.com