Més info

09gen2017 19:31 Antiguitat: 1 year

Calendari de les Dones 2017

Categoria: Igualtat gènere
fotografia de la portada del Calendari de les Dones 2017

Foto de família de la presentació del calendari a l'Auditori

A l'Auditori de Can Roig i Torres s'ha presentat el Calendari de les Dones, dedicat enguany a les dones joves.

La regidoria de Polítiques d’igualtat i el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) editen un any més el Calendari de les Dones.

La presentació a l’Auditori Can Roig i Torres (c. Rafael Casanova, 5) aquest dilluns 9 ha aplegat als diversos col·lectius i associacions locals de dones, per contribuir a donar visibilitat i posar en valor les aportacions que fan les dones a la societat en general i a la colomenca especialment des dels diferents àmbits que té aquesta ciutat. Cada any les protagonistes del calendari són la mostra d’un grup, activitat o professió diferent. Enguany el protagonisme del calendari recau en les dones joves de la ciutat. L’any 2016 reivindicava el treball de les dones que es dediquen a l’estudi i recuperació de la memòria històrica.

L’alcaldessa Núria Parlon, ha dit al respecte que aquesta “és una ocasió única per reconèixer i apropar la tasca que fa el jovent a la nostra ciutat i que contribueix a fer de Santa Coloma de Gramenet una ciutat més justa, igualitària i equitativa. Les joves que lluiten per avançar cap a una societat igualitària –ha afegit l’alcaldessa- han de saltar encara moltes barreres, però hi tenen molt a dir i a fer".

El calendari mostra dones joves que des de diferents perspectives treballen i lluiten per la igualtat i que es defineixen amb certeses i contradiccions com a valentes, lluitadores, rebels, solidaries, emprenedores, somiadores, realistes, lliures....però sobretot com a dones, joves i diverses.