Més info

11gen2017 11:49 Antiguitat: 1 year

Nova zona d'esbarjo per a gossos al Parc Torre Balldovina

Categoria: Animals, Urbanisme, Parcs i jardins, D4, RSS Info

Nova zona d’esbarjo per als gossos al Parc Torre Balldovina-Pau Casals

Aquesta setmana s’ha creat una nova zona d’esbarjo per als gossos al Parc Torre Balldovina-Pau Casals, concretament a l’accés pel carrer Sant Carles.

Amb aquesta zona s’amplia el servei el qual es va iniciar a finals del 2014 amb la creació de les zones d’esbarjo de l’avinguda Puig Castellar, Pg Salzereda, Jardí Avi Porta i Jardins de l’Ernest Lluch i que han tingut molta acceptació.

Es tracta d’espais on els gossos puguin anar sense lligar i per tant córrer i jugar entre ells.

Aquestes zones verdes funcionen com a qualsevol espai verd públic però estaran delimitades per una tanca de fusta amb 2 portes i al seu interior hi haurà bancs, papereres i un cartel indicant l’espai i les normes d’ús.

L’èxit i el bon funcionament d’aquestes zones depèn absolutament de la seva netedat perquè sigui agradable tant als amos dels gossos com per als gossos mateixos. El manteniment previst per garantir la seva salubritat consisteix en  una neteja diària, una desinfecció mensual i la reposició del sauló un cop a l’any però és indispensable que els amos dels gossos es responsabilitzin de recollir els excrements i compleixin les ordenances de tinença d’animals.