Més info

13feb2018 13:05 Antiguitat: 8 days

L'Hospital Germans Trias inaugura 2 noves unitats psiquiàtriques i oncològiques

Categoria: Salut

El 3er Tinent d'alcaldessa, Diego Arroyo, en l'acte d'inauguració de les dues noves unitats

La creació d'aquesta nova unitat psiquiàtrica implica el trasllat de les urgències del Centre Dr. Emili Mira (CAEM) a l'Hospital Germans Trias, on s'han adaptat tots els espais a les necessitats dels pacients amb patologies psiquiàtriques.

El passat divendres dia 9, es va inaugurar la nova unitat integrada de psiquiatria hospitalària per adults, a més de una nova unitat d’atenció continuada d’oncologia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Aquest renovat servei d’urgències per a salut mental, complementari al servei d’atenció i hospitalari del recinte Torribera . Gaudirà d’un servei d’urgències a més de 14 llits, i es va posar en marxa, el passat dilluns dia 12.

L’obertura d’aquest servei d’urgències té com a objectiu segons el director del CatSalut, centralitzar la solució al pacient, per tal de rebre una atenció sanitària complerta al mateix lloc, a més de disminuir  l’estigma associat als problemes en salut mental. Donant cobertura al Barcelones Nord i Baix Maresme.

També es va presentar la unitat d’atenció continuada d’oncologia, en marxa des del novembre, aquesta unitat pretén evitar que els pacients amb problemes oncològics, tinguin una atenció continua sense haver d’adreçar-se sempre  serveis d’urgències.

Tots dos nous serveis de salut suposen una millora, en atenció a un hospital de referència de primer ordre per a les persones de la nostra ciutat.