Més info

21abr2017 13:05 Antiguitat: 337 days

Els barris de la serra d’en Mena celebren la 3a Diada de la Primavera

Categoria: Família, RSS Info
foto decorativa. cartell diada primavera

Dissabte i diumenge se celebra la 3a Diada de la Primavera que impulsen la fundació Integramenet, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament. L’objectiu de la convocatòria és mostrar els progressos del procés comunitari i fomentar la convivència intercultural als barris de la serra d’en Mena.

Dissabte, dia 22 (parc del Pins), i diumenge, dia 23 (plaça del Rellotge), de 10.00 a 14.00 h, se celebrarà la 3a Diada de la Primavera, que impulsen la Fundació Integramenet, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament. L’objectiu de la convocatòria és mostrar els avenços del procés comunitari i fomentar la convivència intercultural als barris de la serra d’en Mena (Santa Rosa, el Raval, el Fondo i els Safaretjos).
S’han previst un total de 30 activitats, obertes a la participació de tothom, que giren al voltant d’eixos temàtics com la cultura, la salut comunitària, la convivència intercultural i l’estimació al barri. Dissabte hi haurà tallers, música, jocs, esport i llibres, i diumenge se celebrarà Sant Jordi al Fondo amb l’activitat «El castell de tothom», un decaire intercultural a càrrec de la Colla dels Laietans de Gramenet. La Diada posa en comú els esforços de fins a 40 agents comunitaris dels bar-ris, i aplega ciutadans i ciutadanes, professionals, 21 associacions, 11 serveis municipals, 5 centres educatius i 2 centres de salut.
Treballen plegats en un projecte que dinamitza l’espai públic per promoure la convivència i l’expressió del pluralisme cultural.