Més info

13abr2018 08:14 Antiguitat: 12 days

"Paraula de Santa Coloma": Roser Caño i Paco Santana presenten els seus llibres

Categoria: Cultura, Promo

Aquest dimecres 18 (19.30) serà el torn de l'autora colomenca: Roser Caño Valls que presentarà el llibre de relats A través del riu, editat per Lakibuks, a Can Sisteré.

«Paraula de Santa Coloma» és el nom del programa de foment de la lectura i de promoció de la literatura colomenca que arriba cada primavera al voltant de la festivitat de Sant Jordi. El llibre n’és el protagonista. Divendres 13 d’abril (19.00), tindrà lloc a la Biblioteca Central la presentació de la novel·la Niños de la noche, l’autor de la qual és el colomenc Paco Santana (Ed. Tandaia).

El dia 18 (19.30) serà el torn d’una altra autora colomenca: Roser Caño Valls presentarà el llibre de relats A través del riu, editat per Lakibuks, a Can Sisteré.

Les biblioteques de la ciutat juguen un paper primordial en el desenvolupament del programa. En aquest sentit, cal destacar la presentació del còmic Espacios en blanco, a càrrec del seu autor, Miguel Francisco, a la Biblioteca Can Peixauet, aquest divendres 13 (19.00). El dia 16 (18.00) aquest centre acollirà un taller de roses i poemes. A la Biblioteca del Fondo, a partir el dia 17, es podrà veure la mostra infantil «S’ha escrit un crim», i l’endemà estrenarà l’exposició de videoart «Book as a Totem». Finalment, la Biblioteca Singuerlín farà el taller Fent un llibre el dia 17 (17.15), en col·laboració amb la Fundació Tallers.

Podeu consultar el programa complet d'activitats, clicant aquí.