Més info

16abr2018 14:34 Antiguitat: 9 days

Aquest dissabte 21 se celebra la Diada de la Mediterrània

Categoria: D6, Família, Joventut, RSS Info

Serà a la la plaça Mediterrània, a partir de les 10.00, amb un projecte d'acció comunitària sota el nom 'Diada de la Mediterrània' amb l'organització d'activitats artístiques i esportives proposades per diferents entitats, col·lectius i agents que formen part de la quotidianitat d'aquest espai.

El Servei de Convivència  i  els professionals d’Urban Time de la Fundació Germina  estan treballant conjuntament, i amb la col•laboració d’altres entitats, per la dinamització i la promoció de la convivència a la Plaça Mediterrània.

L’objectiu és promoure la implicació i cohesió de tots els usuaris de la plaça mitjançant una acció participativa i, d’aquesta manera, crear un espai de trobada i fomentar una xarxa comunitària. Per aquest motiu, el pròxim 21 d’abril entre les 10.00 i les 13.30h, s’ha organitzat la Diada de la mediterrània.

Durant la diada es podran dur a terme diverses activitats com tallers de grafiti, de ganxet, exhibicions de danses, una classe de zumba  o un torneig de futbol entre moltes altres. Propostes destinades  a totes les edats i per a tots els gustos sorgides de les mateixes entitats i grups de persones usuàries de l’espai.