Més info

15jun2017 13:05 Antiguitat: 312 days

Ampli programa d'activitats d'estiu per a joves

Categoria: Joventut, Esports, RSS Info, Promo, Destacat

L’Estiu Jove 17 és un conjunt de propostes perquè el jovent gaudeixi del temps de descans acadèmic, a través d’accions de caire formatiu, esportiu, creatiu, de lleure educatiu i d’oci. L’objectiu és que aquest col·lectiu pugui aprofitar d’una manera fresca i positiva les setmanes de calor. Totes les activitats estan finançades per l’Ajuntament, es desenvoluparan durant el mes de juliol i el termini d’inscripcions encara roman obert.

L’Estiu Jove engloba tres casals d’estiu i activitats de tota mena. En el primer cas trobem el casal del CRIJ Rellotge XXI, que ofereix tallers, sortides, piscina i colònies a joves de 12 a 16 anys, i el casal «Santa Coloma, la teva aventura urbana», que s’adreça a infants de 10 a 14 anys perquè descobreixin la cultura de l’skate, el parkour, el grafit, l’scooter, els balls urbans i els Dj. Finalment, hi ha els casals esportius, els detalls dels quals els trobareu al web municipal (www.gramenet.cat).

Algunes propostes estan pensades per al segment més adolescent. És el cas, per exemple, del curs de premonitoratge, que s’impartirà al Mas Fonollar (hi podran accedir nois i noies de 13 a 17 anys), o l’anomenat «amfiteatre jove»: els dijous, el públic de 13 a 18 anys podrà desenvolupar el pensament creatiu al parc dels Pins amb activitats relacionades amb el cinema, el circ o les arts de la mà del projecte d’intervenció comunitària intercultural.

S’ha programat un curs de monitoratge de lleure per als qui siguin més grans de 18 anys, que s’impartirà al Mas Fonollar a partir del 28 de juny. N’hi ha un altre —En llibertat— per formar joves actives en la prevenció de les violències masclistes, la promoció d’una societat lliure de sexisme i la defensa de la igualtat, organitzat en col·laboració amb el CIRD (de 12 a 25 anys). Alhora es realitzaran diversos tallers per preparar activitats per a joves durant la Festa Major d’Estiu.

El cicle Dissabtes al Mas inclou, entre altres atractius, la Festa de l’Orgull Gai o una room escape amb premi per al primer que aconsegueixi sortir-ne.