SC+

Actualitat i notícies

versió imprimible
Foto de les alumnes

Les estudiants d'Integració Social de Valladolid rebudes pel Tinent d'Alcalde Raül Moreno

13.04.2012 10:48


Intercanvi en l'Institut La Bastida

Categoria: Educació, Joventut, RSS Info

 

Alumnes de secundaria de Valladolid comparteixen coneixements i experiències amb estudiants de l’IES La Bastida de la nostra ciutat.

Els alumnes de 2º d’Integració Social de l’IES Emilio Ferrari de Valladolid  visiten Santa Coloma durant tota aquesta setmana convidats pels alumnes de 2º d’Integració Social de l’Institut La Bastida de la nostra ciutat. Els dos grups estan realitzant un projecte d’innovació i transferència del coneixement anomenat ”MÁS ALLÁ DE TUS FRONTERAS” i subvencionat per la “Secretaría de Estado de Educación y Formación Profesional (BOE 26.10.2011)”. Els  alumnes han realitzant unes jornades d’intercanvi de coneixements on han assistit a xerrades de diversos especialistes i  han visitat diferents centres de Santa Coloma, Barcelona i Valladolid.

Avui han gaudit de l’ambient festiu de la diada de Sant Jordi, amb las parades de llibres i roses de la Plaça de la Vila. Al migdia, han estat rebuts a la sala de Govern de l’Ajuntament pel Tinent d'Alcalde i regidor de Benestar Social, Raül Moreno.


Compartir Compartir