Logo Ajuntament
Actualitat i notícies

Logo Esperit Sant

20.04.2012 12:57


Xerrada sobre acupuntura a la Torre Balldovina

Categoria: Salut, RSS Info

 

Dins del Programa de difusió d’hàbits saludables, la Fundació Hospital Esperit Sant ha organitzat el dimarts 24 (19.00) la sessió informativa “Acupuntura. Com pot millorar la meva salut?” a la Torre Balldovina.

La Fundació Hospital Esperit Sant (FHES), amb el suport de l‘Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, organitza el proper dimarts, dia 24 d’abril, a les 19 hores, la xerrada “Acupuntura. Com pot millorar la meva salut?” a la Torre Balldovina (plaça Pau Casals s/n).

Impartiran la sessió les Doctores Isabel Giralt i Cristina Arteaga, especialistes en acupuntura i professionals de la nova Unitat de Teràpies Naturals de l’Hospital. La Dra. Giralt és coordinadora de la Unitat i Directora Mèdica d’Energimed, clínica d’acupuntura i medicina tradicional que va iniciar la seva activitat a Barcelona l’any 1986. La Dra. Arteaga exerceix en aquesta clínica i en l’Hospital Esperit Sant.

Presentaran l’acte la Dra. M. Teresa Esteva, directora gerent de la FHES, i la Sra. Laia Tordera, Regidora delegada d’Infància, Joventut i Salut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Programa de difusió d’hàbits saludables

La FHES va iniciar el Programa de difusió d’hàbits saludables el març de 2009 amb l’objectiu d’oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i la resta de poblacions de la zona.