24.4.2014 : 7:48 : +0200

Informació per a la inscripció i l'assistència a les sortides culturals

Les inscripcions de les sortides es poden fer al mateix Museu (plaça de Pau Casals s/n) i fer-les efectives en el mateix moment, o es poden fer mitjançant ingrés o transferència bancària al compte del BBVA ES35-0182-9736-1102-0006-4467. En aquest cas cal avisar al Museu i facilitar les dades de la inscripció (nom, cognoms i telèfon de contacte) o enviar-les per correu electrònic a l’adreça: amics.museutorreballdovina(at)gramenet.cat

L’horari del Museu per inscriure’s a les sortides és:
- matins:    dimarts i dijous, de 10 a 12 h
                dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h
- tardes:    de dimarts a dissabte, de 18 a 20.30 h

Les reserves són personals i intransferibles.

Recordeu que la majoria de les sortides tenen les places limitades.

A l’hora de fer les inscripcions a les sortides es donarà prioritat als Amics que superin el temps d’un mes d’antiguitat. És a dir, es reserva un període de temps per a la inscripció única i exclusiva dels Amics del Museu (queden exclosos acompanyants). A partir d’aquesta data, la inscripció s’obre a la resta d’interessats.

En les sortides amb autocar, es pujarà i s’ocuparà el seient seguint l’ordre d’inscripció.

Per a qualsevol incidència el dia de la sortida, podeu trucar al telèfon de l’Associació 692 306 818.

En cas de donar-se de baixa d’una sortida es retornarà el 50% de l’import abonat. En la cancel·lació de les sortides de més d’un dia l’Associació decidirà, segons el cas, l’import a retornar. Només es podrà recuperar l’import del viatge si s’ha contractat l’assegurança de cancel·lació (excepte el cost de l’assegurança). La companyia asseguradora, però, únicament abonarà el viatge si s’ha hagut de cancel·lar per una causa justificada.

Per a qualsevol incidència el dia de la sortida, podeu trucar al telèfon de l’Associació 692 306 818.

Us preguem puntualitat a les hores de trobada, tant per anar com per tornar. En aquest sentit, cal ser respectuós amb la resta del grup.