24.4.2014 : 17:41 : +0200

Notícies

20.06.2012 12:46

Més Passatge Insòlit

Categoria: Cultura, Museu, RSS Info

 

El dissabte 30 (21.00) als jardins del Museu Torre Balldovina es viurà una nova Nit del Passatge amb un parell d'espectacles que s'allargaran fins a la matinada.

Logo Passatge Insòlit

La nit de dissabte 30 continua el nou cicle de Passatge Insòlit que, des del maig al novembre, ofereix tres esdeveniments destacats de ciutat: “Les Nits del Passatge Insòlit” (als Jardins del Museu Torre Balldovina), “Passatge de Festa” (a la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma) i “Passatge Insòlit, el Festival” (el darrer cap de setmana d’octubre, abans de Tots Sants).

Doble espectacle als jardins del Museu

El dissabte 30 (de 21.00 a 01.00) tindrà lloc als jardins del Museu Torre Balldovina una altra Nit del Passatge Insòlit, amb la visita nocturna teatralitzada al Museu «El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina» (22.00) i, a continuació l'espectacle "Anguilas", un monòleg d’Andrés Cavallín (22.30 h). Totes dues activitats són gratuïtes.

A partir de les 21 hores s’obrirà un servei de bar, per poder menjar i prendre un refresc o una copa a l’aire lliure; a les 22 hores tindrà lloc el primer espectacle i la possibilitat de visitar el Museu en horari nocturn

Aquestes activitats nocturnes són una nova proposta que ofereix la possibilitat de visitar el Museu d’una manera diferent i gaudir, amb el bon temps, d’espectacles culturals desenfadats a l’aire lliure tot fent petar la xerrada.

Proposta de ciutat

El Passatge Insòlit és una proposta artística de ciutat que, amb sis edicions a la Festa Major de Santa Coloma i tres fora de la ciutat (Premià de Mar i Barcelona) ha aconseguit atreure molt públic, infantil i familiar, a partir de combinar espectacles molt encisadors de circ, teatre, màgia i cinema, a més de titelles per als més petits.