23.4.2014 : 8:40 : +0200

Actualitat

05.02.2012 11:27

Enquesta jove a Santa Coloma

Categoria: Joventut

 

Dins de Pla local de Joventut, l'Ajuntament posa en marxa una campanya per conèixer la opinió dels joves i les joves de la ciutat sobre diversos aspectes.

Logo Pla Local de Joventut

La Regidoria d'Infància i Joventut ha posat en marxa una campanya per conèixer l'opinió dels joves i les joves de la ciutat sobre diferents aspectes.

A la pàgina web https://www.surveymonkey.com/s/enquesta_jove_SantaColoma_2012 els joves i les joves tenen disponible una enquesta per valorar els mitjans d'informació municipals que tenen al seu abast, els centres de recursos juvenils i proposar noves activitats i serveis . També es pot accedir a l'enquesta mitjançant la xarxa social Facebook fent click al següent enllaç http://www.facebook.com/pages/Pidcesantako/183532378402383

Més d'un centenar de respostes

L'enquesta ja ha estat contestada per més d'un centenar de delegats de Centres d'Ensenyament Secundari durant la trobada que es va realitzar al Museu Torre Balldovina el passat 20 de gener, i serà presentada al llarg de les següents setmanes pels informadors juvenils del PIDCES els diferents Instituts de la ciutat.

Els resultats que s'obtinguin ajudaran a avaluar la implementació del Pla local de Joventut que aquest any arriba al seu últim any de vigència, i serviran per preparar les bases de la redacció del futur pla quadriennal.


Compartir Compartir