16.4.2014 : 23:53 : +0200

Pla local de Joventut

Imatde decorativa. Portada del pla local de joventut
Descarrega. (1,4 Mb - pdf)

L'Enquesta jove

El Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES) ens ha preparat una nova Enquesta jove per conèixer les opinions dels joves i les joves de Santa Coloma de Gramenet.

Entra i contesta l’enquesta jove aundefined www.surveymonkey.com/s/enquesta_jove_SantaColoma_2012 

També pots trobar el formulari al grup del PIDCES a facebook, tecleja pidcesantako al buscador d'aquesta xarxa social o clica l'enllaç següent, undefinedwww.facebook.com/#!/pages/Pidcesantako/183532378402383

I si vols més informació, contacta amb nosaltres a undefinedpidcesantako(at)gmail.com

L’ajuntament de Santa Coloma vol conèixer la teva opinió sobre diferents aspectes de la ciutat, per millorar el seu funcionament.

Ajuda’ns a millorar!La Regidoria de Cultura, Joventut, Cooperació i Solidaritat ha confeccionat el Pla Local de Joventut de la ciutat. Durant els mesos d'estiu, es van recollir prop de tres centenars i mig d'enquestes entre joves de la ciutat que han permès establir, previ tractament estadístic, un perfil dels i les joves de la ciutat i els seus interessos i inquietuds.

A la segona fase del Pla, es van recollir les opinions qualificades dels professionals relacionats amb el jovent i aquells joves més implicats, així com conèixer amb més profunditat, què pensen els i les joves de diferents edats, i barris de la ciutat. Per a aconseguir-ho, s'han organitzat una sèrie de sessions monogràfiques de treball en les que diferents grups de joves han parlat entre ells sobre els temes de més importància. Això permetrà acabar d'ajustar la llista de necessitats dels joves i identificar les claus per a corregir els dèficits.

Tot el procés ha estat realitzat amb la col·laboració d'una empresa externa a l'Ajuntament especialitzada en processos participatius. El document marc final, juntament amb el PAM, permetrà que Santa Coloma s'equipari a la resta d'ajuntaments de Catalunya en la diagnosi de les polítiques de joventut, seguint els criteris marcats des de la Generalitat.

Compartir Compartir