Teatre Sagarra

A punt, la nova programació del Teatre Sagarra per el primer semestre de 2017

 

 
 
 

Logotip

Pots adquirir també les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 

 


 
 
Núria Parlon

El gust i l’afició pel teatre no tan sols són realitats ascendents, sinó que s’han consolidat com a hàbits destacats de consum cultural dins de l’agenda participativa de Santa Coloma. Si a la programació del Teatre Sagarra hi afegim les de Carro de Baco, La Colmena i l’Excèntrica, tres equipaments teatrals d’iniciativa privada però amb marcat esperit ciutadà, ens trobarem amb una rica i continuada oferta, amb novetats cada setmana de l’any.

El primer semestre del 2017 s’ estrena amb la darrera producció de la companyia de pallassos Rhum & Cia. —amb la participació del reconegut actor colomenc Jordi Martínez— que ens presentarà Rhümia, una creació teatral  independent, plena d’humor i tendresa. Amb A voz ahogada, retrem un merescut homenatge al poeta Miguel Hernández, dedicat expressament a la recuperació de la memòria històrica del nostre poble. 

Aquesta primera meitat de l’any comptarem amb la visita d’un dels grans clàssics del teatre estatal, membre d’una llegendària nissaga actoral; ni més ni menys que Emilio Gutiérrez Caba qui, acompanyat per Àngel Llàcer, ens oferirà Relato de un náufrago, de Gabriel García Márquez.

Posarem a la vostra disposició, així mateix, espectacles iconoclastes, trencadors, que fan palès el nostre compromís amb el teatre de continguts commovedors i progressistes i amb la llibertat d’expressió. En primer lloc, l’escenari del Sagarra acollirà el muntatge Ragazzo, sobre Carlo Giuliani, un jove assassinat a Gènova al juliol del 2001 durant la cimera del G8. Ens visitarà de nou Alberto Sant Juan, al capdavant de la companyia Teatro del Barrio i amb la seva nova producció Masacre, una història sobre el poder econòmic del nostre país. La irreverent Revista Mongòlia amb El Musical 2.0 completaran una potent terna que entretindrà, sorprendrà i remourà consciències.

Hi haurà espai i temps per al teatre familiar, l’humor d’Andreu Casanova i el popular comunicador Justo Molinero i els seus Descastaos, la màgia del Mago Sun i la dansa amb segell local i voluntat de transcendència de Moving to motion, tercera entrega d’un projecte ja consolidat que ben segur ens seguirà fornint satisfaccions. La cantant i actriu Esmeralda Colette, talent colomenc en plena i imparable ascendència, homenatjarà Nina Simone de la mà de Juanjo Marín. L’espectacle Limbo ens oferirà una reflexió sobre la identitat de gènere.
L’escena local estarà, com sempre, ben representada per Clis, Clis Nyac, La Colmena, Red927, Cocoteva, el Mago Fleky, el cantautor Javi Jareño, el col·lectiu Montevideo-Barcelona, i l’habitual concert d’hivern del Patronat pro Aplec.

La nova programació del Sagarra ja està a punt. Us convido a acompanyar-nos i a gaudir d’unes propostes que són, sens dubte, variades i de qualitat, atractives i compromeses.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet