Teatre Sagarra

Logotip

Pots adquirir també les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 

 


Clica per veura tota la programació
logo
 
 
 
Núria Parlon

El Teatre Sagarra es confirma com a un espai obert a totes les tendències artístiques i a tot tipus depúblic. Al voltant de 30.000 espectadors han assistit al principal escenari de Santa Coloma durant el primer semestre de l’any.

A part de la programació estable d’espectacles escènics professionals, el Sagarra també ha adreçat la seva activitat a intensificar la seva funció social, donant cabuda a una multiplicitat d’actes solidaris i de sensibilitat amb la comunitat, tot programant espectacles interculturals, de recuperació de la memòria històrica, o d’igualtat de gènere, entre d’altres.

El proper cicle s’estrena amb humor, amb motiu de la Festa Major d’Estiu i de la mà de la popular còmica Ana Morgade. Seguiran el televisiu Santi Rodríguez i el darrer fenomen de les xarxes socials, Loulogio. També l’obra Idiota amb Ramon Madaula i Anna Sahun, el recuperat musical Glups, Willy Toledo amb Cremats, el docudrama Federico García, la comèdia Animals de Companyia i el darrer èxit de la sala FlyHard, Tortugues. Així mateix, ens enorgulleix incloure de nou a la nostra programació la novena edició de la FITI (Fira Internacional de Teatre Integratiu), organitzada pel grup Alquimistes Teatre.

Els grups teatrals de Santa Coloma disposaran novament del nostre suport, plasmat en el seu protagonisme a l’oferta de l’equipament. Són exemple del compromís amb el talent local les propostes del Patronat Pro-Aplec, la presentació de l’espectacle Estació Musicaula, les estrenes de Lauta Teatre, Red927, Paralelo Sur, el cantautor José Luis Lozano i Cocoteva, així com la segona edició dels Premis de Teatre Breu de Carro de Baco. I no oblidarem pas el públic familiar, que podrà gaudir del llegendari Mag d’Oz i de l’innovador muntatge Loo, de la Companyia Ponten Pie.

Us convido a participar de la programació del nostre teatre municipal, tot esperant que cadascú trobi l’espectacle més adient, més atractiu i més emocionant.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet