Teatre Sagarra

Programació estable Gener-Juliol 2018

Previous Next

Clica per veure tota la programació

Logotip

Pots adquirir les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 
 
Núria Parlon

Més de 50.000 espectadors i espectadores han assistit a les propostes  programades al Teatre Sagarra durant l’any passat. Augmenta significativament el nombre de persones de la ciutat que cada any mostren interès per les arts escèniques. Durant el 2018 volem consolidar aquesta tendència cultural, incidint de manera molt especial en la promoció de la dansa en les seves diferents modalitats. Canalitzarem aquest impuls mitjançant diverses iniciatives, les quals començaran amb la presentació de la Producció Nacional de Dansa, espectacle itinerant per a 19 municipis de Catalunya, que arriba al Sagarra com a representació inaugural de la temporada. Així mateix, ens enorgulleix molt especialment que Santa Coloma participi de manera molt activa en la Quinzena Metropolitana de Dansa, amb més de 100 activitats entorn del ball que s’estendran per diferents municipis de la conurbació barcelonesa durant els primers dies del mes de març.

Serà tot un honor rebre el Ballet Nacional de Marsella, que presentarà de manera exclusiva l’espectacle Two Bolero. També trobarem dansa en espais no convencionals: la Compagnie Furinkui oferirà Origami a la plaça Pau Casals, i el col·lectiu Brodas Bros desplegarà les seves espectaculars coreografies en un espai molt underground, concretament entre les estacions de Bon Pastor, Fondo, Església Major i Can Zam, de la Línia 9 Nord del Metro. Disposarà del seu merescut espai la quarta edició del projecte formatiu amb segell colomenc Moving to Motion. I l’esdeveniment es clourà el dia 17 de març amb una jornada intensiva amb accions al carrer que, sota la denominació Tothom balla, comptarà amb la valuosa participació de les escoles de ball de la ciutat.

La programació, no obstant això, conté altres novetats, com el trasllat al Sagarra del Festival de Blues de Santa Coloma, amb motiu de la cinquena edició. El tradicional cicle Sagarra Comedy comptarà amb l’estrena del darrer espectacle de Berto Romero, el retrobament amb Quequé i la benvinguda al fenomen estatal de l’stand-up surrealista, Ignatius Farray. Completarem el calendari amb posades en escena que recuperen la memòria històrica, també des de la perspectiva de les dones: l’España ingobernable d’Alberto San Juan, La Sección (Mujeres en el fascismo español), de Teatro del Barrio, i Claudia, un muntatge de La Conquesta del Pol Sud. Dins de l’apartat Especials Sagarra, també presentem el Concert d’Hivern del CEP amb la Cobla Contemporània, la nova i exitosa entrega de Justo Molinero i els seus Descastaos, i la coproducció amb el Festival Grec de Barcelona de l’espectacle de clowns Rhum & Roll.

El nostre teatre manté les portes obertes, també, per a l’escena local representada pels grups de La Colmena, la gala Santa Coloma Màgica i d’altres propostes vinculades als àmbits familiar i escolar. Us convido a moure-us per la dansa, a moure-us per les arts escèniques... Veniu al Sagarra!

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet