Teatre Sagarra

Clica per veure tota la programació (pdf)
Clica a la imatge per veure tota la programació (pdf)

Nova programació de tardor

Des d’aquest divendres 20 de juliol estaran a la venda les entrades per als cicles de tardor del Teatre Sagarra i de l’Auditori Can Roig i Torres a www.ticketea.com. Els preus són força assequibles i, a més, compten amb una bateria de descomptes que els fan encara més populars.

El Teatre estrenarà la programació durant la Festa Major amb el concert de Celia Flores, la filla petita de Marisol, que cantarà els èxits de la seva mare de la dècada del seixanta. Després vindran obres com Dansa de mort, d’August Strindberg, amb Mercè Arànega i Lluís Soler; Un obús al cor, de Wajdi Mouawad, amb Ernest Villegas, i Hem vingut aquí a deixar les coses clares, a partir d’articles satírics de Josep M. de Sagarra. Hi actuaran també la Barcelona Big Blues Band i Rafa Bueno. El cicle Sagarra Comedy comptarà amb Enrique San Francisco, ,Txabi Franquesa i l’obra Orgasmos, amb Roger Pera. El Festival Internacional de Titelles acollirà la prestigiosa Opera dei Pupi Brigliadoro de Sicília i el FITI, la Cia. Anjali de Londres.


Logotip

Pots adquirir les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 

 


 
 
Núria Parlon

El Teatre Sagarra reprèn la seva activitat amb l’objectiu principal de promoure les arts escèniques, en les seves múltiples i polièdriques manifestacions, en clau metropolitana. La programació arrencarà a la Festa Major d’Estiu amb 20 años de Marisol a Pepa Flores, un concert molt especial interpretat per la filla de la cèlebre cantant, Celia Flores.

Ens complaurà presentar-vos, així mateix, el desè Festival Internacional de Teatre Integratiu, (FITI) en col•laboració amb Alquimistes Teatre i amb la participació de companyies d’arreu de l’estat i de fora de les nostres fronteres. Santa Coloma acollirà per primer cop la nova proposta d’expansió del Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles If Barcelona, amb la instal•lació de dues performances a la Biblioteca Central i al Centre d’Art Can Sisteré, i l’actuació de la prestigiosa Opera dei Pupi Brigliadoro de Sicília.

A banda d’aquests projectes exclusius, el calendari ve trufat d’altres novetats com Dansa de mort, d’August Strindberg, amb dues figures de l’escena catalana com Mercè Arànega i Lluís Soler, i Un obús al cor, de Wajdi Mouawad, amb una interpretació magistral d’Ernest Villegas.

La part musical es complementa amb l’actuació de la Barcelona Big Blues Band i de Rafa Bueno, el cantant colomenc sorgit del planter del programa televisiu La voz. El cicle Sagarra Comedy comptarà amb tres espectacles per estimular el bon humor: els d’Enrique San Francisco, Txabi Franquesa i l’obra Orgasmos, amb Roger Pera. No oblidem l’obra Hem vingut aquí a deixar les coses clares, a partir d’articles satírics de l’home que dona nom el nostre teatre, Josep Maria de Sagarra. El Circ Xic i Poemes visuals de Joan Brossa tindran contenta la canalla en sessió matinal.

La creació «made in Santa Coloma» estarà representada pels grups Carro de Baco, Cocoteva, Superarte, Clis Clis Nyac, Alquimistes, T de Tullido i la ballarina Ana Pérez, que presentarà l’espectacle solidari Estado de exilio.

Estrenem un nou cicle, Paraula d’Escena, amb el Festival de Lenguas Peninsulares, el recital Hem escollit i el merescut homenatge a la poetessa Gloria Fuertes en el seu centenari.
Desitjem que gaudiu de la programació i la feu vostra! Fem Sagarra!

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet