Teatre Sagarra

Logotip

Pots adquirir també les teves entrades al web Ticketea.com

Taquilla del Teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.

  • Dues hores abans de cada representació.

  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54 

 

 


Clica per veura tota la programació
 
 
 
Clica per veura tota la programació
Núria Parlon

Iniciem la segona part de la programació del Teatre Sagarra amb les energies renovades i la il•lusió que ens dona el fet de saber que la proposta municipal en matèria d’arts escèniques ha estat àmpliament ratificada per l’assistència cada cop major d’espectadors. Al voltant de 35.000 assistents s’han apropat al teatre durant aquest semestre. Unes xifres que ens encoratgen a presentar una nova cartellera amb millors expectatives si cal.Una programació innovadora i plena d’actualitat que un cop més torna a contar amb les agendes d’altres espais teatrals de la ciutat com: Carro de Baco, La Colmena i l’Excèntrica.

La programació estable s’estrena amb la màgia del Mag Lari que presentarà un nou espectacle muntat especialment per a Santa Coloma. Destaquem la presentació en primícia de 2 nous muntatges que veuran la seva llum per primer cop al Sagarra, l’espectacle Mal Martínez, una proposta unipersonal-musical de l’actor Marc Martínez, i l’arriscada performance sobre una de les poques cantates profanes de Johan Sebastian Bach a càrrec de La Fura dels Baus. Seguint amb el programa, també podrem gaudir de la darrera proposta de Mayte Martín amb l’espectacle Tempo Rubato acompanyada pel Quartet Qvixote. El cicle Sagarra Comedy convida a El Sevilla amb el muntatge Reflexiones del hombre lengua i l’espectacle Dos de Juanra Bonet i David Fernández. El col•lectiu Carro de Baco ens representarà El sueño de la bestia. I Pallassos sense fronteres realitzarà una Gala Solidària extraordinària per a la nostra ciutat, liderada per Tortell Poltrona.

Pels més petits tindrem el Conte dels Gegants de Santa Coloma i Torna Robin Hood.L’escena de Santa Coloma estarà representada pels grups Lauta Teatre amb el muntatge Viajando con Lorca, les especials propostes escèniques d’Alquimistes i Superarte, l’Esbart Maragall organitzat pel CEP Puig Castellar, la nova edició d’Spoken Word de red927, el 20è aniversari de l’Orfeó Tanit, la nit solidària de Cocoteva, i la 3ª edició del Premis de Teatre Breu.
Convido a tothom a participar de les programacions del teatre municipal, esperant que cadascú trobi l’espectacle més atractiu.

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet