Logo Ajuntament
Prevenció davant ITS i VIH

L’objectiu és el de sensibilitzar i informar als joves i a la població en general sobre la infecció pel VIH i la malaltia de la SIDA, per tal que pugin  exercir la seva responsabilitat individual i social en la prevenció i el control d’aquesta malaltia.

El dia 1 de desembre és el DIA MUNDIAL DE LA SIDA, però hi ha un treball de prevenció davant la salut sexual i reproductiva durant tot l’any i especialment al voltant del dia de la sida, es posa una carpa central interactiva a la Plaça de la Vila, amb material de difusió i microtallers –duració de 5’- de prevenció per a la població en general.
Fem arribar a les escoles material relacionat amb la informació sobre les ITS i Sida, llacets i preservatius per tal de colaborar en el punt informatiu de cada centre de secundària. També hi ha una oferta d’exposicions itinerants : Cartells La sida arreu del món i La sida nord/sud.

Amb l’obra de teatre Que sí, vida!, de la cia Teatracció, es  treballa la prevenció del VIH/SIDA i les ITS, adreçada als  joves i adolescents de 4rt d’ESO, Batxillerat i cicles formatius