Logo Ajuntament
Festa Major d'Estiu 2011

Els noms de la festa

Sempre hi ha noms que destaquen per sobre dels altres, i malgrat que tots mereixerien ser-hi en aquesta llista, enguany, el consens és total per designar els següents.

La veu de SILVIA PÉREZ CRUZ, acompanyada del seu quartet de latin-jazz, farà caure més d’una llàgrima d’emoció als assistents del seu concert al pati de l’Auditori. A la plaça del Rellotge, tindreu a LUCÍA PÉREZ, cantant gallega que porta a les venes i al seu color de veu el més pur estil de la cançó folk de la seva terra, així com un prodigiós estil per adaptar qualsevol tipus de composicions, covers, melòdic i pop.

Per als que prefereixin ballar, D'CALLAOS I LA TROBA KUNG-FU nos ens donaran treva, porten el ritme a les venes. Una virtut que tampoc no els manca a dos grups revelació que estan omplint places i sales a dojo: LOS FULANOS i la seves rumbes a ritme de funky i THE PEPPER POTS, amb el seu so dels seixanta, sorprendran a molts i faran les delícies de la majoria.

Al Teatre Sagarra, MANEL demostrarà, tot interpretant els temes del seu ssegon disc, per què s’han convertit en un grup de culte.

I dilluns, el gran KIKO VENENO ens emmetzinarà a tots amb el seu directe carregat de bon rotllo i millor música. I per als amants de les noves tendències, el SINTONIZZA en versió extended fins diumenge, acollirà el més selecte de l'escena indie.