SC+

News

versió imprimible
08/03/2012 13:40


El CRIJ Rellotge XXI celebra el seu X aniversari

Category: Youth, D6, RSS Info

 

El centre de recursos infantils i juvenils Rellotge XXI celebra una dècada de funcionament. El seu origen va estar vinculat al projecte “Urban”, patrocinat per la Unió Europea, amb l’objectiu de regenerar i dinamitzar barris.

Des del 2002, el centre ofereix activitats d’educació en el lleure adreçades a famílies del barri del Fondo, amb dos grups d’edat: el Casal Infantil (de 3 a 12 anys) on es treballa entorn a tres àrees específiques: reforç escolar, tallers i ludoteca; i el Casal de Joves (de 12 a 18 anys) on s’hi fan tota mena d’activitats per a adolescents, des de tallers a sala de jocs o sortides. A més el centre acull un punt d’Informació juvenil i una sala multimèdia amb accés a Internet.

Un centre obert a tots els veïns i veïnes

El CRIJ Rellotge XXI també té una important vessant comunitària: durant el mes des juliol organitza uns casals d’estiu per a infants i joves, i al llarg de l’any el centre participa de les diverses activitats del barri (Carnaval, Festa major del barri del Fondo, Festa major, Castanyada, etc.), organitzant activitats obertes a tots els veïns i veïnes.

Una altra tasca que es realitza des del CRIJ Rellotge XXI és organitzar els cursets de Monitors de temps de lleure que els darrers anys estan permetent formar-se en aquest àmbit a persones interessades a fer de l’educació en el temps de lleure la seva professió.

Activitats per celebrar l’aniversari

Al llarg d’aquest curs, el Centre ha organitzat un seguit d’activitats per celebrar el seu aniversari. Varen començar amb la celebració d’un “Passatge del terror”, amb un espectacle de foc a càrrec de la Colla Vella de Diables, el passat 30 d’octubre; i recentment han organitzat un karaoke infantil i un concurs de truites amb motiu del dijous gras. Al tercer trimestre de curs, se celebrarà una festa a la Plaça del Fondo per celebrar els 10 anys d’obertura del centre.    


Compartir Share