SC+

News

versió imprimible
Cartell

06/03/2012 13:07


Cicle de tallers ‘Vull treballar a Alemanya’

Category: Work, Youth, RSS Info

 

El Consell Comarcal del Barcelonès, a través del Centre Europa Jove, inicia aquest 1 de març un cicle de tallers adreçats a joves que volen treballar a Alemanya.

Cada vegada més joves espanyols decideixen fer les maletes i emigrar a altres països de la Unió Europea a la recerca d’una oportunitat laboral que aquí no troben. Conscients de que la taxa d’atur juvenil a Espanya és una de les més altes d’Europa, alguns dels Estats membres han manifestat el seu interès per acollir el talent dels joves espanyols i aprofitar la seva preparació acadèmica i/o experiència professional.

Alemanya, que registra una de les xifres d’atur més baixes d’Europa (un 6’8% durant el mes de febrer segons l’últim informe), suposa un bon exemple d’aquesta tendència i una opció de futur per als joves espanyols. Per això, el Consell Comarcal del Barcelonès, a través de Centre Europa Jove, ha organitzat un Cicle de tallers gratuïts adreçats a tots aquells joves del Barcelonès que es plantegen la possibilitat de marxar a Alemanya a treballar.

Cicle ‘Vull Treballar a Alemanya’: Per on començo?

Taller pràctic on es facilitarà informació als participants sobre com buscar feina a Alemanya o com realitzar pràctiques laborals a empreses d’aquest país.
Lloc: Escola Oficial d’Idiomes de Badalona (Av/ Marquès de Montroig, 237 08918 Badalona)
Data i hora: 1 de Març a les 18.00h
Cal inscripció prèvia, podeu tramitar la sol·licitud a través d’aquest enllaç

Cicle ‘Vull treballar a Alemanya’: Com fer un Currículum Vitae en alemany

Taller pràctic on es facilitarà als assistents eines i recursos per elaborar un CV i una carta de presentació en alemany (coneixements bàsics d’alemany necessaris).
Lloc: Mas Fonollar (C/ Sant Jeroni 1-3 08923 Santa Coloma de Gramenet)
Data i hora: 13 de març a les 18.30h. Cal inscripció prèvia, podeu tramitar la sol·licitud a través d’aquest enllaç

Cicle ‘Vull treballar a Alemanya’: Recursos Pràctics

Durant la formació es donarà als assistents els recursos bàsics per fer front amb èxit als primers dies d'estada al país teutó: allotjament, cultura, idioma, transport, etc.
Lloc: Centre Polidor (Pl/ Guillermo Vidaña s/n 08930 Sant Adrià de Besòs)
Data i hora: 27 de març a les 18.30h
Cal inscripció prèvia, podeu tramitar la sol·licitud a través d’aquest enllaç

Més informació | www.barcelonesjove.net / comunicaciojove(at)barcelones.catCompartir Share