SC+

Notícies de Medi Ambient

versió imprimible
11/04/2012 11:33


"Viu el Parc!" a la Serralada de Marina

Category: Medi Ambient, Parcs, Família, RSS Info

 

El diumenge 15 d'abril el monestir de Sant Jeroni de la Murtra serà l'escenari d'una matinal festiva amb diverses activitats didàctiques adreçades a un públic familiar.

Foto "Viu el parc"

Aquesta primavera, el programa "Viu el parc" torna a instal·lar-se al Parc de la Serralada de Marina. La campanya, promoguda per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma, arriba aquest any  a l’onzena edició.

Matinal festiva

El diumenge 15 d’abril es celebrarà la Matinal al Parc al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, amb un menú d’activitats divertides i participatives per a un públic ben divers. A partir de les 10.30 hores es faran tallers de microestels i construcció de papallones, jocs ambulants i escultures-joc. També es representarà a les 13.00 hores l'espectacle "Les sabates del circ". En el decurs de la matinal s'oferirà la possibilitat de recórrer el monestir en una jornada de portes obertes amb visites guiades. 

Com a preàmbul d'aquesta matinal, dissabte 14 a l'ermita de Sant Pere de Reixac (Montcada i Reixac) es farà una vetllada poètica sota el títol "Poesia als quatre vents" a  les 19.00 hores. A l'Observatori Astronòmic de Tiana, el programa "Viu el parc" ha organitzat el mateix dia la Nit d'estels a partir de les 20.30 hores.

Programa escolar

Pel que fa al Programa escolar del "Viu el parc", enguany s’hi han implicat més de 1.200 escolars de 5è de primària de 34 escoles dels municipis del parc. Primer van participar en el joc "Mou-te per la Xarxa" a les respectives aules. Mentre jugaven i aprenien anaven restant o sumant els cromos per completar la col·lecció de l’àlbum del mateix nom. Els dies 21, 22 i 23 de febrer van tenir lloc, a l’entorn del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, les festes de les escoles, on l’alumnat va poder gaudir de tres dies de jocs, aprenentatge i diversió, a la vegada que feien noves coneixences, en el seu entorn natural més proper.

Per a més informació podeu contactar amb el Parc de la Serralada de Marina, Tf, 93 374 19 50 0 viuelparc(at)diba.cat. També a l'espai web, www.diba.cat/viuelparc.


Compartir Share