I Verema de la Vinya d'en Sabater. Raïm i Cultura

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 
 
 

Un any més, Santa Coloma DeGusta arriba a la nostra ciutat omplint-la de sabors i sensacions. Arriba un mes on el menjar i el beure  de qualitat serà el protagonista. El  DeGusta t'ofereix la possibilitat de conèixer la ciutat des d'una òptica diferent, tot destacant una de les grans virtuts de Santa Coloma: la nostra gastronomia.

Redescobreix 25 establiments diferents, amb una oferta de qualitat perquè veïns, veïnes i visitants coneguin el gran potencial de Santa Coloma. Virtuts d'una ciutat que  destaca per la seva pluralitat, la seva gent i que és un exemple de viure i conviure, de ciència, tradició i bona cuina. Una manera d'entendre el món i relacionar-nos.

Aquest  mes de maig està dedicat a la cuina i les seves possibilitats amb una selecció d'activitats  que t'enriquiran de coneixements i estimularan el teu paladar. Reivindiquem el menjar de qualitat i  la cuina sana utilitzant productes de proximitat, de Km.0. Una aposta que continua per salvaguardar les tradicions locals, culturals i gastronòmiques i que ajuda a posar la nostra ciutat com a punt gastronòmic de referència dintre de l’àmbit metropolità. Una  marca, Santa Coloma Gastronòmica,  que volem que identifiqui la qualitat a la gastronomia.

Vine i degusta Santa Coloma!
Santa Coloma, tasta-la!

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet