Un dia a Santa Coloma


Ver Santa Coloma turística en un mapa más grande
 
 

09.00 hores

Imaginem un dia qualsevol a Santa Coloma. Podria començar amb un recorregut pels racons que ens parlen de la història de la ciutat. Pugem fins al cim del Puig Castellar per visitar les restes del Poblat Ibèric. Ens retrobem amb l’art romànic de la Torre Balldovina i posem fi a l’itinerari artísitc i històric al Museu Municipal ubicat a la mateixa torre.

11.00 hores

Passegem per la ciutat i descobrim el seu carrer Major. L’Eixample. Antigues masies. Edificis d’estil modernista i altres amb l’estètica dels anys 30. Cada carrer, una història.

13.00 hores

Tot caminant i sense perdre cap detall de la vida que ens envolta, ens trobem amb els mercats municipals de la ciutat. I estem de sort! Avui hi ha mercat ambulant.

14.00 hores

És l’hora de dinar i triar un bon restaurant no serà difícil. Trobem qualitat per a tots els gustos i butxaques. Bon profit!

16.00 hores

Fa una tarda esplèndida. És el moment d’incloure al nostre itinerari el color verd. El Parc de la Serralada de Marina i el Parc de Can Zam fan oblidar al visitant que es troba a la ciutat.

18.00 hores

I si abans d’acabar el dia anem de compres? Comprem la idea! Un bon aliat per recórrer la Santa Coloma comercial serà aquest mapa.

20.00 hores

Les cames ja estan cansades. Però el cap i els sentits no. Una bona opció és relaxar-se a una butaca del Teatre o l’Auditori.

22.00 hores

El dia s’acaba i ens queda molt per fer a Santa Coloma. Aquest itinerari és només una de la infinitat de maneres que existeixen per conèixer la ciutat.