Gastronomia

Santa Coloma ha fet de la gastronomia un dels temes més suggeridors de la ciutat, tant per a la seva població com per als seus  visitants, gràcies a la convivència d’una gran oferta d’establiments on gaudir d’una cuina diversa i singular;  d’entitats que ofereixen estudis i fan recerca en aquest àmbit, com el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona i l’Escola de Restauració; i a la implicació de restauradors de la ciutat per la innovació en les seves cuines.

Així doncs, la ciutat ofereix l’oportunitat de gaudir tant de la gastronomia local, basada en productes de proximitat, com de la que prové de cultures d’arreu del món. Un aperitiu, unes tapes, unes delícies asiàtiques  o  un menú degustació en un restaurant amb una estrella Michelin, són alguns dels exemples de la  riquesa gastronòmica de Santa Coloma. Restaurants, espais de degustació, cafeteries, bars o terrasses a la via pública són llocs de trobada social i familiar a la ciutat durant tot l’any.

Santa Coloma, a més, acull activitats que la situen dins del mapa del panorama actual de la cuina moderna, de qualitat i diversa.