Programa Ciutat Universitària

Cartell nova programació

‘In Vino Veritas’. Vi i Poesia

“Vengo a tu viña, tierra querida. Quiero morirme cantando bajo tu parra madura y que me entierren al alba regado de vino en mi tumba.  Si el vino viene, viene la vida: vengo a tu viña, tierra querida”. Amb aquestes paraules del poeta i escriptor Horacio Guarany començava el recital de poesia sobre la cultura vitivinícola i es donava pas a una vetllada organitzada pel Programa “Santa Coloma Ciutat Universitària” al Cantó del Vi, on 25 ciutadans i ciutadanes van poder gaudir d’un esdeveniment inspirat en l’art de la poesia i en el món del vi.

Enguany, s’ha produït la primera verema de la Vinya d’en Sabater i aquesta activitat també va servir per conèixer de primera mà les peculiaritats d’un celler compromès amb el Medi Ambient, elaborant vins respectuosos amb el nostre entorn natural, en la línia del que es pretén a la nostra vinya colomenca.

L’activitat va comptar amb la presència de la quarta tinenta d’alcaldessa, Sra. Petra Jiménez, la regidora ponent de Moviments socials, Entitats ciutadanes i Discapacitat, Sra. Carmen Arana i el regidor ponent de Comerç i Promoció de Ciutat i Turisme, Sr. Pedro Cano.

En suma, ‘In Vino Veritas’ va ser un acte on el vi i la poesia van ésser una eina per crear amb els ciutadans i ciutadanes colomencs i colomenques una atmosfera d'integració, d'empatia i de confiança i per conèixer una mica més de prop el Campus de l’Alimentació i l’Escola de Restauració.