Canes i Tapes

Cartell de Canes i Tapes

“Canes” i Tapes és una activitat que s’emmarca dins el Programa “Santa Coloma Ciutat Universitària”. Tindrà lloc el dijous 15 de febrer de 2018 a les 18.30h a l’espai de La Central Escènica de Santa Coloma de Gramenet (entrada per l'Avinguda Pallaresa) S’adreça a totes les persones que tinguin especial interès a participar en un acte que vol rememorar la dècada “daurada” dels anys 80. L’activitat es desenvoluparà en un ambient lúdic, recreatiu i d’aprenentatge.  

L’esdeveniment consta de tres actes principals: 1. Pautes sobre bons hàbits alimentaris per als que formen part de la “generació vinil”; 2. Un racó per degustar tapes inspirades en els tradicionals menús dels 80; i 3. Un espai expositiu i interactiu.   

Els objectius generals són: 1. Traslladar al públic a aquest període a través del desenvolupament de l’activitat; 2. Afavorir la participació ciutadana i facilitar la bona convivència; 3. Promoure els hàbits alimentaris saludables per als colomencs i colomenques de mitjana edat; i 4. Donar compliment a la proposta ciutadana sobre la creació d’activitats dirigides al col•lectiu ‘generació vinil’, mitjançant l’acció d’oferta anual d’activitats d’informació i intercanvi obertes a la ciutadania recollida al PAM 2016-2019.

 
 
Dijous 15 de febrer, a les 18:30 hores, a la Central Escènica

  • Degusta les nostres tapes típiques dels 80 “revisitades” de manera saludable.
  • Fes-te una partida de “marcianitos” en una Arcade autèntica.
  • Visita - el nostre “túnel del temps” i flipa amb el tal com érem.
  • Traspassa un altre cop la porta del “Martin’s i retroba els teus enyorats vinils.
  • Mira de no treure carbasses en el nostre “examen sorpresa”. En seràs capaç de treure un “sobresaliente”?
  • I, sobretot, balla fins desencaixar-te els ossos o dislocar-te el fèmur com diria l’Alaska en la nostra pista Shadon amb els millors hits dels 80.

Activitat completament gratuïta però és imprescindible reservar al telèfon 93 462 40 57 o a l’email ciutatuniversitaria@gramenet.cat
Places limitades a l’aforament de la sala !!!!