SC+

Actualitat i notícies

versió imprimible
05.04.2012 13:35


"Verás que todo es mentira" al Teatre Sagarra

Categoria: Cultura, RSS Info

 

El monòleg de Andreu Buenafuente i Berto Romero, interpretat per l'actor uruguaià Godoy, arriba al Sagarra el divendres 13 d'abril (21.00).

El proper divendres 13 d'abril, a les 21.00 hores, podrem gaudir a la sala Miquelet del Teatre Josep Maria de Sagarra (c/Lluís Companys, 27) de l'espectacle "Verás que todo es mentira", una divertida xerrada sobre el sexe, la dona, l'home, Déu, la mort, la felicitat ... en fi, sobre la vida mateixa. Un monòleg dirigit per Andreu Buenfuente i Berto Romero, interpretat per l'humorista uruguaià Wellington Ángel Romero Godoy. El 10 de desembre de 2009 es va poder veure per primer cop al Club Capitol de Barcelona.

Després de Santa Coloma de Gramenet, l’espectacle viatjarà a l’Hospitalet de Llobregat (21 d’abril a l’Auditori Barrades, 20:00 h), Granollers (3 de maig al Teatre Auditori de Granollers, 18 i 21:00 h) i Sant Andreu de la Barca (12 de maig al Teatre Núria Espert, 22:00 h)

Godoy

Actor Uruguaià que comença a Espanya la seva activitat artística, tant en teatre com en televisió, a Madrid a finals de 1968. El 1974 s'estableix a Barcelona on comença a treballar en solitari. Destaca pel seu humor poc convencional, fi i intel·ligent, amb rivets surrealistes. El 1992 estrena al teatre Malic de Barcelona, el seu espectacle "Amb el cul a l'aire". Al febrer de 1995 presenta al Teatre del Centre de la ciutat de Montevideo, en companyia de Raúl Montero "Humor i tango". Des de llavors ha estrenat diversos espectacles com "El humor es cosa de uno" (1998) i "Esperando a Godoy", que en els darrers anys ha representat en infinitat de llocs. En paral·lel ha col·laborat en innumerables ocasions als programes de televisió de El Terrat capitanejats per l’Andreu Buenafuente,

Venda d'entrades

El preu de les entrades és de 15 euros i es poden comprar anticipadament i amb els descomptes habituals a les taquilles del Teatre els divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. D'altres canals per accedir a la venda anticipada són totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic, el Servei de Tel-entrada 902 10 12 12 i a www.telentrada.com

Cicle “Escena Santa Coloma”: espectable de Saudade i Búsqueda Infinita

Amb el lema "Otras formas de ver la luz", aquest dissabte 14 d'abril (21.00), el Teatre Sagarra acollirà un altre espectacle musical del cicle Escena Santa Coloma. En aquesta ocasió, els grups colomencs Saudade (pop) i Búsqueda Infinita (poesia musical amb actors, pallassos i violins). La banda Saudade presentarà cinc cançons del que serà el proper disc i també del darrer “Colección de errores”; un dels temes serà interpretat pel cantant Pedro Javier Hermosilla. El cicle Escena Santa Coloma és una aposta més per la promoció del teatre, la literatura i la música local, i compta amb la participació formacions de la ciutat.


Compartir Compartir