Logo Ajuntament
Sistema d'Informaciˇ SanitÓria Local (SIS)

La Llei d'Ordenaciˇ SanitÓria de Catalunya, en el marc del Pla de Salut de Catalunya, confereix a les administracions locals responsabilitat sobre certs aspectes de la Salut p˙blica i la gestiˇ dels serveis sanitaris de la xarxa sanitÓrio d'utilitzaciˇ p˙blica. Per fer efectives aquestes responsabilitats l'Ajuntament ha de disposar d'informaciˇ pr˛pia i actualitzada que li permeti prendre decisions per a gestionar els recursos sanitaris propis i per participar en la gestiˇ dels recursos d'altre titularitat.

╔s per aix˛ que el Departament de Sanitut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha dissenyat un sistema per a recollir i analitzar la informaciˇ sanitÓria, a partir de les fonts d'informaciˇ disponibles, que permet avaluar diferents aspectes de la salut dels ciutadans i infomar-ne amb rigurositat.

El sistema d'informaciˇ sanitÓria de Santa Coloma (SIS) es concreta en una aplicaciˇ informÓtica que ha estat possible grÓcies al suport de l'└rea de Salut P˙blica de la Diputaciˇ de Barcelona. En el disseny i elaboraciˇ del SIS hi ha participat l'Institut Municipal de Salut P˙blica de Barcelona.