Districte V

versió imprimible
foto del regidor del districte cinquè

Benvolgudes i benvolguts,

He rebut l’encàrrec de l’Alcaldessa de la nostra ciutat d’assumir la tasca de Regidor del Districte V amb il·lusió i responsabilitat. Els tres barris que formen aquest Districte V, el Raval, Santa Rosa i Safaretjos, estan,avui, immersos en un gran procés de renovació urbanística i de millora de la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes que suposen un gran repte per mi.

El Raval, al centre del districte, presumeix de donar allotjament a l’Hospital de la ciutat, l’Esperit Sant, a més de gaudir del tram més llarg del recuperat Riu Besòs,l’espai verd més important de tota la ciutat i veritable eix de connexió ciutadana. La Biblioteca de Can Peixauet és un altre equipament emblemàtic del barri, així com la connexió amb la Línia 9 del Metro a l’estació propera. Els dos centres cívics, el de Raval i el de Pins tenen una activitat associativa important, i serà el nostre objectiu la seva millora, transformació i consolidació.

Santa Rosa, el barri més poblat del districte ha vist, amb l’arribada de la Línia 9 del Metro a l’estació de Santa Rosa, l’aparició d’una nova centralitat. Limita amb el barri del Fondo i la futura obertura del carrer Valentí Escales crearà una autèntica via de comunicació amb el mateix.

Safaretjos, barri petit i amb un marcat caràcter de poble es connecta amb el Raval a través del parc del Molinet. El casal municipal és l’equipament central del barri amb una activitat  creixent al voltant de l’AAVV, el grup de dones i els grup de jubilats que comparteixen espai amb l’Hermandad San Rafael Arcángel, associació amb molt bona salut i que s’ha integrat perfectament al barri.

Són moments complicats per moltes famílies i, per tant,  la nostra primera prioritat municipal serà la cohesió social.L’educació i la sanitat públiques, les polítiques de proximitat en matèria de seguretat i convivència i la regeneració urbanística del Districte seran les meves prioritats derivades del Pla de Govern pels propers anys.

Des del moment que vaig assumir aquesta nova responsabilitat he començat a treballar en el Districte amb la col·laboració altruista de les entitats ciutadanes, el comerç i de molts veïns i veïnes a títol individual. Crec que aquest és el principal valor dels colomencs i colomenques. Compto amb tots i totes vosaltres per avançar, de manera definitiva, en la millora del benestar al Districte V. A mi em trobareu a peu de carrer al vostre costat.

Ben cordialment,

Esteve Serrano
Regidor districte V


VIDEO - Regidoria de districte V

Get the Flash Player to see this video.

Barris del Raval, Santa Rosa i Safaretjos

Oficina d’Atenció de Districte

Oficina Local d’Habitatge
Avinguda Generalitat, 112

Tel. 93 462 40 82
districte5(at)gramenet.cat

Compartir Compartir