Contingut del PAM

Un nou mandat municipal, 2011-2015, i un nou compromís amb la ciutadania. L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (PSC, ICV-EUiA i CiU) endega el procés per confeccionar el Pla d’Acció Municipal (PAM) d’aquest mandat. Un Pla que recollirà els projectes i iniciatives que l’equip de govern es compromet a desenvolupar i a retre comptes en els propers anys de mandat.

El PAM representa un valor afegit a l’acció municipal. Deixant de banda les actuacions que com a administració ens pertoquen i aquelles que per la conjuntura apareguin de noves, aquest pla és el “full de ruta” per millorar aquesta ciutat, entre tots i totes.

Endeguem el procés participatiu per assolir aquest projecte comú, a partir de les propostes i l’acord dels tres grups municipals que formen el govern. A partir d’una proposta inicial els colomencs i colomenques podreu fer les vostres aportacions, prioritzant les actuacions i fent les propostes que creieu més importants.

El PAM és un instrument viu, modelat pels ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma, que comença a caminar des de la reflexió i la corresponsabilitat. El context econòmic obliga a prioritzar unes polítiques sobre d’altres. Lògicament, la lluita contra les conseqüències de la crisi se situa com el primer objectiu. I allò que no puguem fer des de l’Ajuntament, ho haurem d’explicar amb molta claredat.

Aquest document recull les principals actuacions proposades per l’Equip de Govern, que estan inspirades en una voluntat decidida per consolidar un model de ciutat on la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones són el primer.

La proposta, per al debat ciutadà, està estructurada en quatre grans blocs i 16 línies d’actuació sobre les que haurem de debatre i prioritzar.

 

És el moment de sumar forces i esperances. Participeu per fer el millor Pla d’Acció Municipal!