Civisme, juliol 2015

ban civisme

Civisme. Juliol 2015

Es fa saber que lAjuntament de Santa Coloma de Gramenet continuarà destinant importants recursos a la neteja i al manteniment de la via pública, però que ha arribat el moment de recordar la saviesa popular, que diu que no és més net qui més neteja, sinó el que menys embruta. Fem cas al sentit comú.

Com a Alcaldessa torno a sol·licitar la vostra col·laboració. Quan deixeu de recollir un excrement, quan amuntegueu andròmines en un contenidor o quan tireu una burilla o un xiclet al sòl esteu maltractant la nostra ciutat. Són accions incíviques que ens repercuteixen a tots i a totes de manera negativa i que fins i tot ens canvien lhumor.

Més nets, més cívics i més feliços. Anem per feina! Els i les colomencs portem amb molt d’orgull la nostra pertinença a aquesta ciutat. Els actes incívics, el vandalisme… són petits greuges a aquest orgull que volem combatre. És un combat de paciència, però fins a cert punt. Alguns i algunes també veuran com els canvia lhumor quan rebin les corresponents sancions.

SÍ A LA SANTA COLOMA MACA!