Informació i participació

cartell xerrades

Sessions participatives per districtes

L'Ajuntament ha organitzat sessions informatives i participatives per districtes per explicar el pressupost 2017.

Es tracta de sessions amb la finalitat que tots els veïns i veïnes del districte tinguin a l’abast la informació necessària per conèixer i entendre  el contingut del Pressupost Municipal i les Ordenances Fiscals per al 2017.

També podran participar i donar idees per les Ordenances Municipals i suggeriments pels pressupostos per la qual cosa es facilitaran als assistents dues fitxes per la recollida de les aportacions. Sobre les idees i suggeriments aportats pels ciutadans i ciutadanes es donarà compte en un Fòrum Ciutadà que es convocarà posteriorment i que està previst per al dia 21 novembre.

 

 
 

Taller sobre el pressupost i les ordenances 2017

El taller al qual convidem a la ciutadania serà aquest dimarts 15 de novembre a les 18:00 h, al Centre Cívic Riu (c. Lluís Companys, 9) i comptarà amb la presència de l’alcaldessa Núria Parlon.

A més de les sessions informatives i de participació que s’estan portant a terme sobre el Pressupost 2017 en els diferents districtes de la ciutat, aquest dimarts s’organitza un taller pràctic per les entitats de la ciutat i obert a tota la ciutadania. L’objectiu és recollir propostes per a debatre en el Fòrum Ciutadà que se celebrarà posteriorment.

Calendari de les sessions participatives

  • DISTRICE I Dimecres, 26 d’octubre, 18.30h a Can Mariner.
  • DISTRICTE II Dijous, 27 d'octubre, 19 h. al Centre Cívic Llatí.
  • DISTRICTE III Dimarts, 8 de novembre, 19.00 h. al Centre Cívic Singuerlín,
  • DISTRICTE IV Dimecres, 16 de novembre, 17.30 h, a la Sala Mercè Fontanilles de l'àntic edifici de la CIBA, al Pg. Llorenç Serra, 50 local 3.
  • DISTRICTE V Dimecres, 16 de novembre, 19.00 h. al Centre Cívic Raval
  • DISTRICTE VI Dijous, 17 de novembre, 19.00 h. al Centre Cívic Fondo